OBS. KLINIKKEN HOLDER ORLOV         

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 

Jeg henvender mig primært til modne kvinder, som ønsker at leve i sundhed og harmoni med sig selv og måske stadig slås med de sidste “graviditetskilo”.

Kvinder, der nu endelig har fundet tid og overskud til at prioritere sig selv – og er fast besluttet på at få deres ”oprindelige” krop og gode selvfølelse tilbage.

Jeg er selv “et sted i 50’erne (født i 1963) og er selv kommet dertil, hvor jeg er blevet meget mere opmærksom på at passe godt på mig selv og min krop.

 

Er det også dig?

Så er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med at skabe mere sundhed og forkælelse i dit liv.

Karin Schultz
 

Hvem er jeg – og hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som lægesekretær gennem 25 år.

I 2010 fandt jeg mod og styrke til at tage et stort skridt, skiftede kurs og uddannelse og sprang ud som selvstændig sundhedscoach med speciale i vægttabsprocessen.

Og nej, bortset fra mine 3 graviditeter har jeg aldrig selv været overvægtig og kæmpet en ulige kamp mod vægten.

Men det kunne lige så godt have været mig, der var i dine sko. Jeg kender nemlig alt for godt til ét af de allerstørste problemer, der er forbundet med overvægten, nemlig det lave selvværd.

Dårligt selvværd har altid været mit issue. Det forfulgte mig i hele min skoletid med mobning og ensomhed. Det fortsatte i mit voksenliv, hvor jeg følte mig magtesløs og havde svært ved at komme ud af et dysfunktionelt ægteskab, fordi jeg ikke troede nok på mig selv. 

Det er min historie!

Jeg har altid haft en stor interesse for sundhed og den alternative verden, og som ca. 40-årig tog jeg fat på rækken af selvhjælpsbøger på biblioteket.

Efterhånden fik jeg fat i min kerne og opbyggede kærligheden til mig selv.

Og i 2007 var jeg stærk nok til at bryde ud af ægteskabet og stå på egne ben.

Herefter fortsatte jeg min intensive indre rejse, og ved hjælp af forskellige selvudviklingskurser samt guruer som Louise Hay og Deepak Chopra lykkedes det mig at få en markant mere bevidst og positiv tilgang til livet og til mig selv.

Så meget at jeg nu med glæde og entusiasme anvender mine egne bevidsthedserfaringer i mit holistiske arbejde med vægttabsprocessen.

Jeg oplever stor genkendelsesglæde hos mine klienter, der som udgangspunkt også drømmer om at få et bedre selvværd, mere selvkærlighed og større selvrespekt.

 

Sundhed og forkælelse

Selvværd og selvforkælelse går hånd i hånd.

Jeg supplerer derfor mine samtaler med behandlinger med ansigtszoneterapi og infrarød sauna, som både styrker din vægttabsprocessen og din selvkærlighed. 

Disse dejlige behandlinger kan du naturligvis også have gavn og glæde af, selv om du ikke har brug for at tabe dig, men gerne vil styrke dit helbred og velvære generelt.

Hvis du “bare” ønsker at give dig selv en time-out og nyde en total afstressende behandling, så er jeg klar til at forkæle dig med den skønneste japanske lifting, der også inkluderer en lettere overkropsmassage samt hovedbunds- og fodmassage. 

 

Jeg glæder mig til at møde dig – og hjælpe dig i din sunde og selvkærlige proces ❣

Kærlig hilsen