Hjælp til vægttab i et helt unikt 1:1 forløb

Hjælp til vægttab?

Det får du lige her med et helt enestående vægttabsforløb og en sund og langtidsholdbar livsstil.

Vil du gerne være mere tilfreds med din krop og din sundhed, og skal det være nu – inden vægten løber HELT fra dig?

Her får du hjælp til vægttab i et 3-i-1 forløb med kvalificeret kostvejledning, motiverende slankecoaching samt forkælende ansigtszoneterapi i et løbende abonnement.

hjælp-til-vægttab
At få hjælp til vægttab gør hele forskellen, når du har prøvet alverdens kure på egen hånd
– og stadig har problemer med din vægt.

Det kan ofte være grænseoverskridende at måtte erkende behovet for at få hjælp til vægttab, men tro mig, det er det første skridt på vejen

– og det er ikke spor pinligt!

Du ringer jo også til VVS-manden eller en anden handymand, hvis du ikke selv kan stoppe en dryppende vandhane!

Der kan være flere årsager til at du gerne vil tabe dig – måske passer nogle af disse udsagn på dig:

✓ Jeg er bekymret for, at overvægten truer mit helbred på sigt

✓ Jeg ved, at jeg burde spise lidt mindre og lidt sundere

✓ Jeg kan ikke komme af med de sidste kilo efter graviditeten

✓ Jeg forbinder hygge med mad og søde sager eller et glas rødvin

✓ Jeg har svært ved at finde smart tøj, der bare sidder

 

 

Eller måske har du det sådan her:

✓ Jeg spiser helt klart på mine følelser

✓ Jeg føler mig træt og energiforladt

✓ Jeg er utilfreds med mig selv

✓ Jeg er fysisk og socialt begrænset af min overvægt

✓ Jeg er træt af selv at være på kur – jeg har brug for
hjælp til vægttab nu!

hjælp-til-vægttab
Uanset hvad der ligger til grund for dit vægttabsønske, så er det sjældent nok kun at fokusere på kost og motion, når du stiler efter et vedvarende vægttab.

Det er ofte nødvendigt samtidig at få ændret dine gamle vaner og negative overbevisninger til nye og mere positive tanke- og handlemønstre.

Her får du hjælp til vægttab i et helt unikt vægttabsforløb bestående af en effektiv kombination af kostvejledning, slankecoaching og ansigtszoneterapi.

Og du taber dig kort og godt, fordi du i denne proces både får reduceret din sukkertrang, brudt dine kost- og tankemønstre, styrket din motivation og samtidig  praktiserer egenomsorg og selvforkælelse.

Da jeg startede hos Annakarin for at få hjælp til vægttab, var det udelukkende med et ønske og et håb om, at jeg endelig kunne tabe mig. Jeg havde tidligere forsøgt ad andre veje, men vidste, at jeg havde brug for personlig vejledning og hjælp til vægttab! Jeg fik fantastiske brugbare redskaber, som er uundværlige i et vægttab.

Herudover fik jeg pludselig også redskaber til at lære at spise med hovedet og bevidstheden og ikke bare at lade følelserne styre, at jeg hensynsløst bare puttede i munden.

Vi fandt sammen frem til, hvorfor jeg egentlig ønskede et vægttab, og hvilke motivationsfaktorer, jeg kunne bruge, når jeg syns det blev for svært at bevare motivationen.

Hvor mange af os overvægtige ved ikke godt hvad vi skal gøre for at tabe os, vi har bare ingen anelse om hvordan vi tager det første skridt hen imod det??

Annakarin lærte mig, at det er vigtigt at se fremad, ikke holde fast i dårlige gamle vaner eller syn på sig selv.

Annakarins venlige smil og fantastiske varme måde at være på og hjælp til at finde frem til sagens kerne gør at man føler sig i gode hænder.

Jeg vil varmt anbefale et vægttabsforløb hos Annakarin, hvis du ved, at det er svært eller umuligt at komme igang på egen hånd!!

Mette, Odense

Din hjælp til vægttab i dette forløb består af:

Kostomlægning

Helt konkret lærer du at sammensætte en kost, der tilgodeser en stabil blodsukkerbalance, som vil medvirke til at holde din sukkertrang nede.

OG forebygge, at det overskydende sukker i blodet omdannes til fedt, hvilket fysiologisk set vil føre til vægttab!

Vanebrydning, bevidsthed og motivation

Vi finder ind til de stærkeste værdier og følelser, der skal motivere dig og fastholde dig i processen.

♥ Du får redskaber til at skabe bevidsthed omkring dine
spisemønstre og hvilke følelser, du faktisk spiser på.

♥ Du lærer, hvordan du kan bruge din mavefornemmelse
til at vurdere hvad og hvor meget, du skal spise

♥ Du bliver bevidstgjort om, hvordan du kan bruge
maden til at styrke dit selvværd og blive bedre til at
sige til og fra generelt

♥ Du lærer at lave strategier for at tackle de udfordringer,
der plejer at vælte dig fx i forbindelse med ferier, jul og
sociale sammenhænge.

Egenomsorg og selvforkælelse

Du oplever nydelsen og vigtigheden af at give dig selv egenomsorg via den behagelige ansigtszoneterapi, som er en central del i forløbet.

Denne behandling støtter  produktionen af signalstofferne serotonin og dopamin, som hjælper med at reducere hhv. sukkertrang og overspisning.

Dette er er en stor hjælp til vægttab.

Sammmen med ansigtszoneterapien får du mulighed for at få behandling i min infrarøde saunatunnel, som også booster forbrændingsprocessen.

Begge behandlinger styrker desuden leverens afgiftningsproces og sætter gang i en udrensning af affaldsstoffer i din krop.

Forløbet er skræddersyet til DIG, der:

 

✔ Har et brændende ønske om at tabe dig og blive mere tilfreds med dig selv

✔ Har erkendt, at du har brug for hjælp til vægttab og støtte til at komme i gang
– og i mål

✔ Er indstillet på at gøre en indsats og at tage både dig selv og forløbet alvorligt

✔ Har mod på at blive klogere på dine følelser samt tanke- og handlemønstre

✔ Synes, at du har fortjent at få det bedst mulige forhold til dig selv og din krop

✔ Er klar til at rykke NU!

MIN vigtigste funktion er at fastholde dig i din proces samt at give dig al den vejledning,  motivation og hjælp til vægttab, du behøver undervejs for at komme sikkert i mål!

DIN vigtigste funktion er at tage dig selv alvorligt og være åben i processen – også der hvor det kan gøre lidt ondt.

SAMMEN flytter vi dig derhen, hvor du ønsker at være i dit liv – både fysisk og mentalt!

OBS. Forløbet henvender sig IKKE til dig, der:

✔ Ønsker en hurtig slankekur

✔ Ikke har mod på at se på dine tanker og følelser og mærke dig selv

✔ Ikke er indstillet på at give afkald på visse fødevarer og madvaner

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for din hjælp og den gode oplevelse det har været for mig at være hos dig.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at “besøge” Annakarin.
Annakarin er dygtig og et varmt og forstående menneske.
Det har været og er nydelse at modtage din omsorg og din vejledning.

Jeg har næsten nået mit mål vægtmæssigt. Et mål jeg har ønsket i mere end 10 år.

Din omsorg med ansigtsbehandling og varme vil jeg ikke slippe. Det er helsegivende og forebyggende. Skønt.
Det fortsætter jeg med 1 x om måneden indtil videre.

Lena, Nyborg

Sådan ser forløbet ud – trin for trin:

 

Læs om de 3 spændende trin i din hjælp til vægttab ved at klikke på kasserne herunder.

hjælp-til-vægttab
TRIN 1: Afklarende slankecoaching. Dette er den indledende samtale, som danner udgangspunkt for din kommende proces. Du har erkendt og accepteret, at du har brug for hjælp til vægttab, og du får mulighed for at sætte ord på ALLE dine frustrationer over din nuværende situation. Læs mere ...
Du får sagt højt, hvad du ellers har gået og holdt skjult for dig selv og måske været lidt flov over at dele med andre.

Det kan du trygt dele med mig, for jeg har garanteret hørt noget tilsvarende før fra alle de andre, der har siddet hos mig. Derfor er jeg ikke et øjeblik i tvivl om problemet, og hvor sårbart det også er for dig at tale om.

Og så har jeg naturligvis tavshedspligt!

For at processen skal blive en succes, er det helt nødvendigt, at vi finder frem til dine klare motivationsfaktorer for vægttabet. Det er nemlig dem, der skal drive dig mod målet og holde dig fast, når det kniber med overblikket.

Derfor går vi altså i dybden med de følelser, der ligger bag dit vægttabsønske og finder frem til hvilke værdier, du helt præcist ønsker at opnå.

Desuden får vi afklaret hvilke udfordringer, der står i vejen for dit ønske, og hvilke tankemønster og overbevisninger, vi skal have ændret på, for at du kan komme fri af din fastlåsthed.

Denne samtale vil give dig et godt afsæt og en fornemmelse af, om du virkelig er helt klar til start – og til at modtage hjælp til vægttab.

Det er meget afgørende for resultatet. Derfor får du her muligheden for at mærke efter helt inde i hjertet og i maven, inden vi for alvor går i gang med din “transformation” til den person, du ønsker at se i spejlet.

Læs om slankecoaching her.

kropsanalyse-hjælp-til-vægttab
TRIN 2: Selve forløbet begynder med en kostsamtale inkl. kropsanalyse. Her gennemgår vi dine nuværende kostvaner og finder ud af, hvad der skal ændres på hen af vejen, for at kroppen rent fysisk får de rigtige næringsstoffer at arbejde med. Læs mere ...
Du får udleveret en mappe med kostforslag til alle dagens måltider samt nogle opskrifter.

Der er IKKE tale om nogen speciel kostretning eller fremmedartede fødevarer – det er helt almindelig mad sammensat på den mest optimale måde for din indre og ydre sundhed.

Der er som sådan ikke noget du IKKE må spise, og det forventes heller ikke, at du laver helt om på dine nuværende spisevaner på én gang.

Jeg har stor forståelse for, at det er længere varende proces netop at ændre på sine madvaner, og at det er meget afgørende, at du foretager ændringerne i dit eget tempo, så du ikke mister modet.

Det er også meget vigtigt, at du indstiller dig på, at der er ikke her er tale om en hurtig kur, der lige skal overstås i en fart.

Det drejer sig derimod om en livsstilsændring, der skal have tid til at blive implementeret, både i din hverdag og i dit sind.

Der er derfor mere fokus på selve processen end på tallene på vægten, selv om jeg selvfølgelig godt ved, at de også betyder rigtig meget for dig og din motivation.

Men bare rolig – vægttabet følger helt naturligt efter processen.

I forbindelse med denne samtale vil vi også foretage en kropsanalyse, så vi har et udgangspunkt for din kropsstatus i forhold til bl.a. fedtprocent, muskelmasse og fysiske alder.

Denne undersøgelse gentager vi en gang om måneden for at følge udviklingen sort på hvidt.

Samtalen varer ca. 1½ time.

Læs om kropsanalysen her

infrarød-sauna-hjælp-til-vægttab
TRIN 3: Samtalebehandlinger inkl. ansigtszoneterapi/infrarød sauna. Vi mødes hver eller hver anden uge til en samtale omkring dine udfordringer både med hensyn til kosten og i forhold til de følelsesmæssige reaktioner, du har registreret siden sidst. Læs mere ...
Du får undervejs indblik i, hvordan du ved hjælp af bevidst kost- og tanke valg kan bruge din mad til at styrke dit selvværd.

Herved opnår du større tilfredshed med dig selv allerede nu – og ikke først, når ud HAR tabt dig.

Du bliver selvfølgelig også vejet ved denne samtale, og vi fastsætter dit fokus for den næste periode indtil vi ses igen.

Under den sidste del af vores møde modtager du den meget behagelige ansigtszoneterapi af ca. 30 min. varighed.

Denne behandling er yderst afstressende og afbalancerende for hele din krop. Samtidig stimulerer den de signalstoffer i hjernen, der er specifikt involveret i sukkertrang og overspisning.

Hermed understøtter den altså i høj grad din vægttabsproces og er en fantastisk hjælp til vægttab, og du går fra samtalen i en meget let og afslappet tilstand

Vi slutter mødet af med at lave en strategi for dine fokusområder, indtil vi ses igen.

Samtalebehandlingen varer ca. 1 time.

Læs om ansigtszoneterapi her

Læs om infrarød saunabehandling her

 

Du starter med 3 måneder og får hjælp til vægttab lige så længe, du har brug for det 

– i et løbende abonnement, hvor du hver måned betaler et fast beløb

afhængigt af dit pakkevalg.

Priser på vægttabsforløb inkl. ansigtszoneterapi og infrarød sauna

Er du klar til at tage det første skridt i din proces?

Så ring til mig på tlf. 61794077 eller skriv en mail til karin@www.livibalance.dk

– jeg svarer hjertens gerne på alt, hvad du har brug for at vide om forløbet, inden du beslutter dig for at søge min hjælp til vægttab.

 

Læs her hvordan mange andre allerede har fået hjælp til vægttab med dette selvkærlige vægttabsforløb:

De senest par år har jeg taget på og har ikke kunne tage mig sammen til at gøre noget ved det. Jeg vejede ca. 61 kg og er kun 161 cm høj. Jeg var vokset fra en str. 36/S til 40/M/L. Jeg var SÅ ked af mig selv! Kunne ikke tåle at se mig selv i spejlet, holdt mig fra nærkontakt med min mand og viste mig aldrig for ham uden tøj på... Læs mere!
Jeg var ked af det, dårligt humør, altid træt og ugidelig.

Jeg spiste helt forkert – ingen morgenmad, spiste hvidt brød hver dag i kaffepausen ofte 2 stykker og kage – havde ikke frokost med – aftensmaden var oftest pasta, ris og alt for meget. Sad ned det meste af dagen.

Da jeg blev arbejdsløs tænkte jeg, NU SKAL DER SKE NOGET!!!

Så jeg ledte højt og lavt efter noget/nogen, der kunne hjælpe mig, og jeg fandt Liv i Balance. Dét, der tiltalte mig her var, at man IKKE skulle tælle kalorier. Så jeg tog kontakt og startede med en uforpligtende samtale med Karin. 

Det er det bedste jeg har gjort for MIG!! Karin er smilende og meget imødekommende og ”omfavnede” og fangede min opmærksomhed med det samme. Stillede de rigtige spørgsmål uden at give en løftet pegefinger. Hun fik mig til tænke på mig selv, og hvad der er godt for mig!

Vi lagde nogle mål for mig, som jeg selv havde bestemt. Karin gav mig ideer til, hvordan jeg skulle nå dem uden at miste gejsten og mig selv igen. Hendes hæfte med opskrifter og vejledning i, hvilke måltider man skal overholde, og hvad de kunne indeholde, har været GULD værd for mig. Det er få, men for mit vedkommende lige det rigtige.

Karin fik mig til at tænke over, hvad jeg puttede i munden, og hvorfor jeg gjorde det. Men på en måde, så jeg lyttede til mig selv og ændrede min måde at tænke på. Det gav pote og hold nu op, hvor var det ”let” for mig, når jeg vidste, at om 2 uger skulle jeg ind og tale med Karin igen og stå skoleret… ikke overfor Karin, men overfor mig selv!

Efter 4 mdr. er jeg fortsat inde i den nye levevis og tankegang!! Jeg har tabt mig ca. 6 kg, kun ved at ændre mine kostvaner og tænke over, hvad jeg putter i munden. Sørge for at bevæge mig hver dag – jeg går ca. 5 km på arbejdet, og flere gange om ugen, går jeg ca. 5 km om eftermiddagen/aftenen.

Den sidste mdr. har jeg også lavet et lille træningsprogram hver morgen (næsten) :0), som Karin har givet mig. Det er utroligt, hvor meget det har betydet for mig og mit selvværd at møde Karin og gennemføre dette forløb.

Nu kigger jeg med smil på mig selv i spejlet og viser mig for min mand UDEN at føle væmmelse og siger højt til mig selv ”hold kæft du ser godt ud – Sejt gået” – jeg er glad igen og har fået rigtig meget energi, og nu kan jeg også passe str. 36/S igen!!

Jeg skal mødes med Karin om ca. 5 uger – og jeg glæder mig til at fortælle hende, at jeg holder, det vi opnåede sammen og måske også smidt et kg mere. :0))

Jeg er Karin dybt taknemmelig!

 

Carina Høj

Jeg har gennem mange år haft et vægt problem og prøvet div slankekure. Denne gang skulle være det sidste forsøg, dvs det SKULLE lykkes. Jeg tænkte derfor, at jeg skulle ha den psykologiske vinkel på og prøve at forstå, hvad mad gør ved mig, og hvorfor det ikke er lykkes før. Derfor søgte jeg specifikt efter et vægttabsforløb, der havde den mentale del med, og fandt Karin ... Læs mere!
Jeg må sige at forløbet blev noget helt andet end forventet, og mit syn på mig selv har fuldstændig ændret sig.

Jeg troede, jeg havde selvtillid, men opdagede at jeg ikke havde selvværd nok. Jeg kunne ikke se på mig selv i spejlet og havde accepteret, at det var sådan det var.

Noget af det, jeg har haft mest gavn af under forløbet, er den spejling, Karin hele tiden har givet mig ved at hjælpe mig med at sætte ord på og finde et konkret fokus at arbejde med uge for uge.

Et andet redskab, der har hjulpet mig meget, er at have et fremtidsbillede, jeg hele tiden kan hente frem, når jeg er lige ved at blive fristet og falde tilbage.

Ansigtszoneterapien fik sukkertrangen til at forsvinde

Det har været en rigtig god kombination med ansigtszoneterapien, fordi behandlingen fik min sukkertrang til at forsvinde. Så det er en meget effektiv del af forløbet.

Det tog lang tid for mig at finde ind til kernen af problemet, men det er en stor befrielse at være kommet her til, og det har lettet mit hoved og mine skulder er faldet ned.

Jeg er MEGET mere afslappet i mit forhold til mad. Det er blevet mine aktive valg, der bestemmer, hvad jeg spiser og ikke en trang/afhængighed. Jeg behøver ikke spise mig 100% mæt og har lært at lytte til min krop, ikke mindst være forberedt på de kritiske tispunkter på dagen.

Nu mærker jeg mere selvtillid, jeg har mere balance i kroppen og ro i sindet, og jeg kan efterhånden godt se på mig selv i spejlet.

Vægttabsforløbet hos Karin kan klart anbefales, men man skal være forberedt på, at det kræver arbejde for sjælen.

Maria Kremmer
Kerteminde

Da jeg startede hos Karin for at få hjælp til vægttab, var det udelukkende med et ønske og et håb om, at jeg endelig kunne tabe mig. Jeg havde tidligere forsøgt ad andre veje, men vidste, at jeg havde brug for personlig vejledning og hjælp til vægttab! Jeg fik fantastiske brugbare redskaber, som er uundværlige i et vægttab ... Læs mere!
Herudover fik jeg pludselig også redskaber til at lære at spise med hovedet og bevidstheden og ikke bare at lade følelserne styre, at jeg hensynsløst bare puttede i munden.

Vi fandt sammen frem til, hvorfor jeg egentlig ønskede et vægttab, og hvilke motivationsfaktorer, jeg kunne bruge, når jeg syns det blev for svært at bevare motivationen.

Hvor mange af os overvægtige ved ikke godt hvad vi skal gøre for at tabe os, vi har bare ingen anelse om hvordan vi tager det første skridt hen imod det??

Karin lærte mig, at det er vigtigt at se fremad, ikke holde fast i dårlige gamle vaner eller syn på sig selv.

Karins venlige smil og fantastiske varme måde at være på og hjælp til at finde frem til sagens kerne gør at man føler sig i gode hænder.

Jeg vil varmt anbefale et vægttabsforløb hos Karin, hvis du ved, at det er svært eller umuligt at komme igang på egen hånd!!

Mette

Odense

Lige efter jeg havde født mit 3. barn, kunne jeg ikke overskue at skulle slås med de ekstra kilo, og det har været sværere og sværere at komme af med dem for hver gang, et nyt barn er kommet til verden. Jeg havde ikke lyst til at være på konstant slankekur, så jeg besluttede mig for at finde en måde, hvorpå jeg kunne få nogle gode vaner i mit liv uden at føle, at det var en konstant kamp ... Læs mere!
Det var dog noget grænseoverskridende at skulle dele min vægt med andre og hele tiden blive konfronteret med denne.

Da jeg var til slankecoaching hos Karin inden selve forløbet, lavede hun en øvelse med mig, hvor jeg skulle forestille mig en tidslinie ude på gulvet. Først skulle jeg stille mig i ”nutiden”, og hun spurgte mig, hvordan jeg havde det med mig selv og min krop lige nu.

Jeg havde det frygteligt og blev ked af det. Herefter skulle jeg gå ud af tidslinien, ud til ”fremtiden” og visualisere, at jeg var kommet i mål med min proces og sætte ord på, hvordan det føltes at være der. Jeg havde det skønt og følte mig allerede let og ubekymret.

Denne visualiseringsøvelse fik virkelig motivationen i gang hos mig og var en rigtig god oplevelse at starte op på.

Det gav desuden ro og afklaring og en kæmpe hjælp og motivation, at føle at jeg ikke skulle klare det alene, men at Karin ville være der hele vejen for mig.

Jeg har oplevet store forandringer under forløbet

Noget af det bedste jeg har fået ud af vægttabsforløbet hos Karin er, at jeg har fået øjnene op for, hvad jeg putter i munden og tilbyder min krop. At prøve nye ting af og mærke suset i maven og motivationen hver gang vægten er gået lidt ned.

Det har været dejligt at se, at det lykkedes og at være god ved kroppen. Det har også været rigtig godt at få øjnene op for hvilke råvarer, der er gode for kroppen og komme i gang med at udforske og stifte bekendtskab med nye ting. Heldigvis har det meste været rigtig lækkert:-)

En anden ting er min nye bevidsthed om at kunne sige nej til ting, som jeg godt kan undvære og egentligt ikke har lyst til, og i stedet kaste mig over fx en vandmelon, når jeg blev lækkersulten. Det var skønt og en stor sejr for mig.

Spiser ikke på følelserne mere

Nogle af de forandringer, jeg har oplevet under og efter forløbet er, at jeg nu tænker mere over, hvad jeg spiser og overvejer, om jeg har brug for fx det stykke kage, der står på bordet. Før tænkte jeg først over det bagefter.

Jeg kan også mærke en forandring i forhold til, at jeg ikke bare læsser op på min tallerken, men mærker efter mens jeg spiser.

Jeg synes min krop har ret til at blive behandlet ordentligt, og det er med sund kost, for så har jeg det rent faktisk rigtig godt med mig selv.

Dette har været en stor forandring, da jeg før spiste med følelserne, så ofte har det været noget usundt, jeg har forkælet mig selv med. Den dårlige samvittighed, jeg følte bagefter, var med til at trække det hele rundt i en ond cirkel.

Mange gode redskaber – bl.a. ansigtszoneterapi

Jeg har haft stor gavn af at blive vejet hos Karin og selv holde øje med vægten undervejs. Det har givet enormt meget motivation til at blive ved og ved og ved.

Et andet redskab der har virket rigtig godt er at forberede mine måltider for hele dagen, så der bliver færre af de impulsive måltider, og Karin har hjulpet mig til at få mere fokus på mig selv. Jeg har jo ofte styr på at have noget forberedt til børnene, men glemte tit mig selv.

Jeg har aldrig haft lyst til at gå på slankekure, fordi jeg følte, at det på en eller anden måde, var en straf. I dette vægttabsforløb følte jeg derimod, at jeg gjorde noget godt for mig selv – at det er en levemåde hver dag og ikke noget, jeg skal tage mig sammen til i perioder.

Ansigtszoneterapien, som er en del af forløbet, har givet meget ro i sjælen, og jeg har været enormt afslappet og velbalanceret efterfølgende, så det har været en stor hjælp i processen.

Et meget behageligt forløb og samarbejde

Karin har med sit rolige og positive sind støttet mig hele vejen. Det føltes rigtig behageligt og aldrig bebrejdede at “arbejde” sammen med hende.

Karin har hjulpet mig til at sige “pyt”, når jeg var for hård ved mig selv og har hele tiden haft øje for, hvor jeg var i processen og fokuserede ikke på, hvor jeg måske burde være eller lign. Udgangspunktet var altid dét, der fyldte lige nu, og hvad vi kunne arbejde videre på herfra.

Jeg vil meget gerne anbefale forløbet til andre, fordi det er et behageligt forløb med små skridt hen af vejen.

Jeg har fået masser af nye ideer og redskaber til at behandle mig selv bedre og dermed få det bedre med mig selv. Dette både gennem spiseændringer, men også ved at acceptere, at sådan er jeg, og at min vej frem er, at jeg har det godt med mig selv.

Mette Gylling
Nyborg

Umiddelbart mente jeg, at jeg sagtens kunne klare at tabe de overflødige kilo selv, også selvom tidligere forsøg på vægttab var fejlet. Men efter at mit nytårsfortsæt ikke rigtig var lykkedes, besluttede jeg mig alligevel til at søge hjælp til vægttab og henvendte mig til Karin ... Læs mere!
At kunne møde Karin en gang om ugen og tale om, hvordan den forgangne uge var gået, hjalp mig rigtig meget.

Hvis noget ikke var gået godt, fandt vi gode måder at løse det på. De ugentlige møde virker samtidig forpligtende, fordi man også bliver vejet.

Jeg oplevede i starten af forløbet, at jeg ikke ville give helt slip på den gamle livsstil, og jeg prøvede på at have en ”synde-dag”, hvor jeg måtte spise lidt slik.

Med tiden holdt jeg helt op, fordi tanken om at gøre noget godt for mig selv ved at spise sundt blev stærkere end den glæde, jeg fik ved at spise sukker.

Mere selvtillid som bonus ud over vægttabet

Udover at tabe mig har jeg i løbet af vægttabsforløbet hos Karin fået et meget bedre forhold til mig selv og omverden samt mere selvtillid og ansvarsfølelse. At være i kontrol over mit liv, i stedet for at være styret af sukker og negativitet.

Behandlingerne med ansigtszoneterapi i forløbet har desuden helt klart hjulpet på min sukkertrang og været en stor hjælp til vægttab.

Jeg kan klart anbefale dette vægttabsforløb, fordi det ikke blot handler om at tabe de overflødige kilo, men om at ændre livsstil, og at ændre sine tanker, således at vægttabet også holder.”

Anonym ung mand

For kort tid siden, afsluttede jeg (for denne gang) mit livsstilsændringsforløb, hos søde Karin. Det har været lidt af en rejse, fra inderst til yderst. Jeg har fået rigtig mange gode “indspark” med mig, som jeg løbende har fået integreret til en naturlig del af min livsstil ... Læs mere!
Jeg er hoppet lidt op og ned i vægt, lige indtil jeg skar ca. 85 % af alt stivelse væk. Jeg spiser kun ris, pasta, brød, sukker m.m en ved selskabeligheder, eller dvs. stadig ingen brød eller pasta (heller ikke slik). Min hverdag er præget af minus stivelse, lige bortset fra min 85% mørke chokolade, som nærmest er min medicin!

Jeg lider ingen afsavn, for første gang i mit liv føles det som en naturlig kost, ihvertfald for min krop.

Karin fortalte mig, at når man presser sig selv på den måde og i det hele taget stresser, så danner kroppen stresshormonet, kortisol, som blandt andet sætter sig på maven. Det har taget mig ca. 1½ år, at bryde denne “vane”, ikke at jeg ikke træner mere (for så bliver jeg skør), men nu samarbejder jeg med min krop, og tæller ikke længere kalorier.

Jeg trækker vejret på en anden måde og mærker hele tiden efter i min krop!

Jeg kunne blive ved og ved, men det korte af det lange er, at jeg er så taknemmelig for den støtte jeg har modtaget på en kærlig og nænsom måde fra Karin, og som bonus har jeg nu tabt mig 10 kg.

Jeg føler nu jeg kan stå på egne ben. Men det ville da undre mig meget, hvis jeg ikke kunne bruge et lille kærligt råd fra Karin i ny og næ!

Fra mit hjerte TAK Karin.

Anonym

Af erfaring vidste jeg at jeg ikke kunne holde en slankekur, så jeg tænkte at der måtte være en måde at få hjælp til at komme igennem processen og nå mit mål. Og heldigvis fandt jeg Karin! Hun har gjort hele forskellen ... Læs mere!
Jeg var træt af mig selv og mine ekstra kilo, ked af at føle mig mislykket – og irriteret over at skulle have det sådan! Det var tid til at skabe forandring og gøre noget godt for mig selv

Det var fantastisk at kunne mødes med Karin en gang om ugen og opbygge en sundere livsstil.

Jeg er blevet sundere, mere kvalitetsbevidst og jeg er blevet bedre til at være positiv overfor mig selv. Tænk at der følger så mange gode ting med når man er igang med et vægttab.

Jeg nærmer mig mit mål og jeg føler mig sund, glad og stadig en smule overrasket over at det faktisk lykkes for mig!

Jeg vil anbefale Karin (og har allerede gjort det) til alle dem, som gerne vil tabe sig og samtidig få mere selvværd og glæde med i købet.

Trine
Odense

Jeg kom til Karin med mit overvægtsproblem, som jeg havde opgivet at gøre noget ved. Det forekom mig helt uoverskueligt, og mit humør og min selvfølelse havde længe været i bund ... Læs mere!
Karin hjalp mig med at sætte det hele i system, og jeg har nu i 7 uger spist dejlig varieret og sund mad og allerede tabt mig næsten halvdelen af det, jeg gerne vil tabe mig – uden sult.

Det føltes fra starten slet ikke som en slankekur fyldt med begrænsninger eller “hade-mad”, man ikke kan lide at spise – det føltes ærlig talt som en lettelse. God mad i passende kalorieafgrænsede mængde, som uundgåeligt ville medføre et vægttab!

Og man får al mulig hjælp, bl.a. adgang til en flot hjemmeside med opskrifter osv.

Samtidig har har jeg ved den ugentlige vejning kunnet snakke løs om det, der har været svært for mig i forbindelse med kostomlægningen – ja, alle mulige livssituationer og problemstillinger, som “driller” eller gør ondt, har Karin tålmodigt lagt øre til og hjulpet mig med at forholde mig mere konstruktivt til.

Jeg vil gerne medgive Karin og firmaet “Liv i Balance” min varmeste anbefaling.

Hvis du har opgivet dig selv, som jeg havde og ikke rigtig tror, det er muligt at ændre din vægtsituation, så giv lige Karin din sidste chance – det kan blive vendepunktet!

Her får du oveni kostvejledningen også hjælp til at tænke godt om dig selv og blive din egen bedste ven – noget, som jeg stadig er i gang med at lære og mærke betydningen af.

Birgit Madsen
Ullerslev

Da jeg startede hos Karin, var det egentlig ikke motivationen til at starte et vægttab, jeg manglede. Beslutningen var taget, men jeg manglede alligevel lige det sidste til at komme i gang ... Læs mere!
I starten var det en rigtig god øvelse at skrive kalorier op, og ret hurtigt fik jeg styr på, hvor meget jeg måtte spise, og hvordan det skulle fordeles. Fik gode ideer til, hvad dagens måltider kunne bestå af indenfor det antal kalorier, jeg skulle indtage og i forhold til anbefalingerne i kostkompasset.

De ugentlige vejninger og samtaler har været rigtig gode for mig. De har hjulpet mig til at holde fokus på mit mål og har givet mig mulighed for at læsse alt det af, som jeg kæmper med i mit vægttabsforløb og samtidig få en god snak om, hvad jeg kan gøre i forskellige situationer.

Karin har fortalt mig en del om “tanker, der slanker”, som jeg synes er ret spændende – det med at vende sine tanker til noget positivt i stedet for at fokusere for meget på det negative.

Det, tror jeg, har gjort, at det egentlig ikke har været så svært at opnå mit vægttab, som nu er oppe på 10 kg. Jeg er også overbevist om, at de aldrig kommer på igen!

Anne-Marie Lyder
Kullerup

Jeg læste om Karin i avisen og tog kontakt, dette har jeg absolut ikke fortrudt. Hun er så behagelig at tale med! Ikke alene har jeg tabt de 12 kg på 2 mdr, uden på noget tidspunkt at have sultet eller følt afsavn af lækkerier ... Læs mere!
Jeg fandt også ud af, hvor jeg har lavet fejl i min kost førhen, lærte en masse om mad, og om hvordan kroppen reagere i forskellige situationer.

Denne kostforandring er ikke kun en, jeg vil bruge for at tabe mig, nej det er en kostomlægning for livet.

Hele familien kan spise det samme, og det er jo dejligt, at man ikke skal stå med flere forskellige retter.

Elin Skov
Hesselager

Karin har inspireret og motiveret mig til at starte på en frisk og gøre kostomlægning til en fast del af min hverdag ... Læs mere!
Jeg har fået selvtillid og mod på at lægge mine kostvaner om, så jeg kan være tilfreds med min krop resten af livet.

Karin har gjort det muligt for mig at nyde hverdagen med sund mad og masser af selvværd.

Linet Pihl
Kullerup

Mere hjælp til vægttab?  – benyt Slankekassen fra Aarstiderne

TIL DIG:

Guiden til din sunde og selvkærlige livsstil i
9 enkle smutveje

 

BONUS: 

Lækre opskrifter og kostforslag til dagens måltider

 

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og lige så snart, du har sagt ja tak, sender jeg e-bogen med de 9 tips og kostforslagene til dig ;-)